Alsancak Taşıma Firmaları

Alsancak Taşıma Firmaları

Yıllardır hem ev hem de ofis taşımacılığında öncü olan pek çok Alsancak taşıma firmasının arasından sıyrılarak adını başarı merdivenlerine kazıyan Atasun Nakliyat, evden eve nakliyat için gerekli olan tüm aşamaları siz değerli müşterilerine sunuyor. Öncelikle kaliteli hizmet anlayışı ile yapılması gereken taşıma işlemlerinde başı çeken evden eve nakliyat için dikkat etmeniz gereken birkaç detay bulunuyor. Şimdi bunları sıralayacak olursak;
  • Nereden nereye eşya veya malzeme taşınacağını düşünmeden ilk yapılması gereken, en iyi ev taşıma fırsatlarını sunan firmaları araştırmaktır. Yapacağınız bu araştırmada firmanın tecrübesi, müşteri yorumları, size sunduğu olanaklar ve kullandıkları ekipmanın kalitesine dikkat edebilirsiniz. 
  • Özellikle hassas malzemeler veya kırılacak eşyalarınız için ambalajlama işlemlerine özen göstermenizde fayda var. Eğer anlaşmak istediğiniz taşıma firmasının bu imkanları varsa, kesinlikle onlardan yardım almalısınız. 
  • Taşınacak olan malzemelerin bulunduğu kat normal taşımaya elverişli değil ise asansörlü ev taşıma sistemlerinden faydalanmanız daha doğru olacaktır. Bu sayede eşyalara gelebilecek olası zarar veya hasarı minimuma indirmeniz mümkün.
  • Her ne kadar sadece kurumsal firmalar tarafından tercih ediliyor gibi gözükse de gerçekleştirmek istediğiniz tüm taşımalar için sigortalı nakliyat imkanlarını değerlendirin. Bu hizmeti sunan nakliye firmaları olası durumlarda zararınızı anında karşılar.

Alsancak Asansörlü Ev Taşıma Sistemleri

Çok katlı binalarda yaşanan eşya taşıma problemleri, kişilerin bir yerden farklı bir yere taşınmaya başladığı ilk günden beri devam ediyor. Teker teker tüm eşyaların binadan indirilmesi, araçlara yüklenmesi ve yeni dairenize taşınması derken ufak tefek çizikler, kırılıp dökülenler hatta ve hatta daha büyük hasarlar nedeni ile kişilerin korkulu rüyası haline gelen taşınma işlemlerine yepyeni bir soluk getiren evden eve asansörlü nakliyat sayesinde artık dilediğiniz saat ve günde hasarsız taşınabilirsiniz.
Tecrübeli ekibi ve profesyonel nakliye sistemleri ile Alsancak taşıma firmaları arasından parmakla gösterilen Atasun Nakliye, "işin özü, prensipli çalışmaktan geçiyor" ilkesiyle yürüttüğü işlemlerini şu şekilde sıralıyor;
  • Konusunda son derece profesyonel bir ekspertiz aracılığıyla taşınacak eşyanın bedelini ve sigorta detaylarını saptıyoruz.
  • Kişinin uygun olduğu veya dilediği anda asansörlü ev taşıma sistemlerimizle adrese ulaşıp, eşyaların hazır duruma getirilmesini sağlıyoruz.
  • Mobilyalar marangoz ekibimiz ile sökülüp özel paketlerine yerleştirirken, diğer ufak eşyalar için ambalajlama işlemine devam ediyoruz.
  • Hazır hale getirilen eşyalar, yine özel koruma askıları ile asansöre bağlanarak sorunsuz bir şekilde araca yüklenerek nakliye işlemi başlatılıyor.
  • Varış noktasında teker teker tüm malzemeler asansör yardımı ile daireye aktarılıyor. İlk başta sökümü yapılan eşyalar yine marangoz yardımı ile monte ediliyor ve güvenli nakliyenin tadını çıkarmakta sizlere kar kalıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması