Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma


Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma


Ev ve ofis taşıma başlı başına bir sorun haline gelmişken, ne kadar eşyanız olduğu veya nereden nereye taşınacağı gibi pek çok detay aklınızı kurcalayıp, canınızı sıkabilir. Hele ki birde daha önce bu konular hakkında kötü bir tecrübe yaşamışlığınız varsa, korkmakta fazlasıyla haklısınız. Bıkkınlık verecek kadar sizleri bunaltan bu işlemler için hazırladığımız altın önerileri okumadan geçmeyin!

Kural 1: Detaylı Planlama

Evden eve nakliyat kurallarından ilki, taşınacak tüm eşyaların belirlenmesidir. İster ofisiniz olsun isterseniz de yaşadığınız ev, yanınızda götüreceğiniz eşyaları netleştirmeden taşınma söz konusu olamaz. Bu nedenle nakliyesi yapılacak tüm eşyalarınızı kalem kalem listeleyin hatta mümkünse oda oda ayırmanız işinizi kolaylaştırır. Bu sayede hem geride eşya unutmaz hem de elinizdeki listeye göre kolayca şehirler arası nakliyat firmalarından fiyat teklifi alabilirsiniz.

Kural 2: Doğru Nakliye Firmasının Seçilmesi

Artık tüm detaylar belli oldu. Sırada size sorunsuz taşınma güvencesi verecek firmayı bulmaya geldi. Acele etmeden birden fazla firma ile görüşerek size sunacakları imkanları karşılaştırma yapmalısınız. Verilen hizmetlerin detaylarını iyi değerlendirip, uygun fiyatlı evden eve nakliyat sağlayan kaliteli bir firma ile anlaşın ve taşınma günü için tüm detayları planlayın.

Kural 3: Eşyaların toplanma düzeni ve paketleme

Eğer anlaştığınız nakliye firmasının paketleme ve marangoz hizmeti bulunuyorsa işiniz oldukça kolay. Gerekli tüm montaj ve de-montaj işlemlerini firma çalışanlarına yaptırabiliyorsunuz fakat böyle bir hizmet bulunmuyorsa veya siz bundan faydalanmak istemiyorsanız ilk olarak kırılacak eşyalarınız toplayın. Bir odanın toplanması bitmeden ikinci odaya geçmeyin ve not alarak ilerleyin.

Kural 4: Taşınma

İşte en önemli kısım geldi çattı. Anlaşacağınız nakliye firması gelecek tüm eşyalarınızı alacak ve dilediğiniz adrese teslim edecek ama nasıl edecek? Birçok soru işareti ve güvensizlik içerisinde yürütülen bu işlemler için firmadan mutlaka sigortalı nakliye isteyin. Hele birde şehirler arası evden eve nakliyat tercih ettiyseniz bu sözleşme şart!


Hayat şartlarının zorunlu hale getirdiği ev ve iş yeri taşıma işlemlerinizde profesyonel ekipmanlar ile çözüm ortağınız olan Atasun Nakliyat, taşınma için gerekli olan tüm püf noktaları sizlerle paylaşıyor. Üstelik uygun fiyatlarla nasıl sorunsuz bir hizmet alabileceğinizin canlı kanlı kanıtı olan firmamız ile dilediğiniz şehirden dilediğiniz zaman aralığında taşınabilirsiniz ve tüm bunlar olurken size düşen sıcacık bir kahve eşliğinde, güvenli nakliyat hizmetinin keyfini sürmek.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

En iyi Buca Nakliye Firması