Başarılı Bir Nakliyenin Sırları


Evden eve nakliyat faaliyetlerinin en sık görüldüğü bölgelerden biri olan Ege bölgesinde yürüttüğümüz sorunsuz ev ve ofis taşıma hizmetlerinde nasıl bu kadar başarılı olduğumuzu merak edenlere, yıllardır izlediğimiz sorunsuz nakliye prensiplerini açıklıyoruz, sıkı durun.



Sizlerin de çok iyi bildiği gibi yaşanan teknolojik gelişmeler yıllar öncesinde külfet olarak görülen İzmir evden eve ve şehirler arası nakliyat faaliyetlerinde köklü değişimlerin yaşanmasına zemin hazırladı. Artık derme çatma yöntemler değil, birbirinden profesyonel araçlı sistemler aracılığı ile geliştirilen ev taşıma faaliyetlerinde Ege'nin incisinde neden bir numara Atasun Nakliyat haydi gelin birlikte inceleyelim.

  1. Ekspertiz Olmadan Fiyat Vermeme: Atasun Nakliyat kafasına göre veya diğer firmalara göre değil; taşınacak eşyanın miktarına, taşınma mesafesine ve eşya hassasiyetine göre ücretlendirme yapar. Ücretsiz olarak sunulan bu uzman incelemesinde nereden nereye taşınacağınız ve eşyalarınızın birebir yakından incelemesi yapılıp fiyat netleşir. "Bu hizmeti telefonda da alabilirim, diğerlerinden ne farkı var ki?" demeyin. Keza yerinde görülen ve incelenen eşyaların taşınma koşulları daha titizlikle hesaplanır aynı zamanda da şu ücreti, bu ücreti gibi sonradan can sıkan ödemeler ile size taşınma sırasında asla mağduriyet yaşatmaz. Bu nedenle ücretsiz ekspertiz hizmeti, sorunsuz nakliyenin ilk adımıdır. 
  2. Sigortasız Taşıma Mı Olur: Pek çok kişi sigortalı nakliye faaliyetlerinden bir haber. İlk dönemlerde sadece kurumsal firmalara uygulanan bu hizmet artık evden eve taşımacılık için de uygulanıyor. Üstelik bir üst katınıza dahi taşınsanız tüm eşyalarınız sigorta kapsamına alınıyor ve olası hasarlarda müşteri kayıpları karşılanıyor. Bir firmanın kendi aleyhine bir olayı bu şekilde sunması sadece kendine güvenmesi ve en doğru nakliye firması olduğunun kanıtı değildir de nedir?
  3. Eşyalar hassasiyetine göre özel olarak paketlenir: Mobilyalar, beyaz eşyalar, daha hassas olanlar ve süs eşyaları aynı paketleme yöntemine göre toplanmaz. Farklı ebatlar ve kalınlıklar ile değişen özel ambalajlar ile tüm eşyaların hasarsız taşınması amaçlanır. Patpatlı olarak su geçirmeyen ambalajlar ile korumaya alınan büyük eşyalar, yine firmamıza özel taşıma kolilerine alınan küçük eşyalar ve elbiseler için özel askılıklı taşıma dolapları ile İzmir ev taşıma firmaları arasından ayrılıp, parmakla gösteriliyoruz.
  4. Mobilyalar sökülmeden taşınmaz: Özellikle büyük mobilyalarınızı sökmeden taşımak isteyen firmalara itimat etmeyin. Bu şekilde gerçekleştirilen ev ve ofis taşıma faaliyetlerinde hasar oranı yüksektir. Ancak bu söküm takımı da kafamıza göre değil işinin uzmanı bir ekipten oluşan marangozlu nakliye hizmetimiz ile tamamlıyoruz. Üstelik yeni adreste yeniden ilk haline getirmek için montaj işlemleri de ücretsiz sağlanıyor.
  5. Ekipte devamlılığı sağlamak: İzmir nakliye firmaları arasında en çok beğenilen özelliklerimizden biri ekip kadromuzun yıllanmış olmasıdır. İkide bir yeni eleman al, eskisini gönder politikasını izlemeyen firmamız yıllardır aynı profesyonel ekip aracılığı ile çalışıyor. Üstelik tüm ekip firma çalışanlarına ait kıyafetler ile iş başına geçiyor. Logosuz araçlar ve kimliği belirsiz kişiler değil, Atasun Nakliyat bünyesinde uzun yıllardır çalışmış kişilerle İzmir evden eve  nakliyat hizmeti veriyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması