Evden Eve Nakliyat Buca


Gelişme ve büyüme hızını 2'ye katlayan güzel ilçemiz Buca'da ev ve ofis taşımak isteyenlerin imdadına koşan firmamız evden eve nakliyat Buca ile güven ne demek sil baştan öğreneceksiniz. Profesyonelliği ve prensiplerini asla elde bırakmayan, tecrübeli bir nakliyat firması ile çalışmak isteyenlerin anında iletişim sağlayabildiği firmamız ile siz değerli müşterilerimize beklentilerin çok daha üzerinde bir ev taşıma hizmeti sunuyoruz.

İzmir evden eve nakliyat faaliyetleri ile tüm Ege'nin taşınma işlerini yapan Atasun Nakliyat size bugüne kadar ne vaat ettiyse hepsini teker teker yerine getiriyor. Firmanızı seçerek nasıl avantajlar kazanabilirim diyorsanız; haydi buyurun bir listeleyelim siz karar verin hangi evden eve nakliyat firmasını seçeceğinize.

Adım adım, Atasun Nakliyat'tan alınabilecek hizmetleri incelersek;
  1. Ücretsiz Ekspertiz; taşınma fiyatını, kaç kişilik bir ekip olacağını, hangi yöntemler ile taşınabileceğinin ve taşıma sözleşmesinin yazılı olarak imzalandığı aşamadır.
  2. Özel ambalajlar ile eşyaların paketlenmesi; burada bahsedilen eşyalar, büyük eşyalarınız değil onlara nazaran daha ufak tefek olanlardır. Mutfak eşyalarınız, süs eşyalarınız gibi. Özel ambalajlar aracılığı ile küçük bir toplu iğne kutusuna kadar toplanan evinizin kolileme işlenmelerinin yapılmasıdır.
  3. Marangozlu nakliye sağlanması; mobilyaların hasarsız olarak taşınması için olmazsa olmazlardan biri olan marangozlu nakliye hizmeti ile eşyalar ilk evde sökülüp paketlenir, taşınmanın gerçekleştiği yeni evde yeniden paketleri açılıp montajı tamamlanır.
  4. Yüksek katlara özel üretim asansörlü taşıma;son günlerde en sık kullanılan ev taşıma yöntemlerinden biri olan evden eve asansörlü nakliyat ile sizlerde sıfır sıkıntı diyebilecek kadar rahatlamaya hazır olun!
  5. Sigorta olmazsa olmazlardan; eski dönemlerde sadece kurumsal firmalara uygulanan ancak Atasun Nakliyat sayesinde artık ev taşımalarında da olmazsa olmazlar arasına giren sigortalı ev taşıma hizmetinden koşulsuz, şartsız faydalanabilmek.
  6. Uygun fiyatlı eşya depolama; genellikle İzmir şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen müşterilerimizin çok tercih ettiği bu eşya depolama hizmeti ile dilediğiniz eşya dilediğiniz kadar firmamız korumasında tutulur. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması