İzmir Evden Eve Nakliyat ve Eşya Paketleme

Her yaştan insanın korkulu rüyası haline gelen evden eve nakliyat için olmazsa olmazlardan biri de eşyanın paketlenmesi. Özellikle de ev taşıma için paketleme hizmeti almayıp, bütün eşyalarını kendi toplamak isteyenlerin çok bunaldığı ve aşırı yorucu olan bu aşamada bazı önemli noktalara dikkat etmezseniz, hem maddi hem de manevi kayıplar yaşamanız mümkün. 
Şimdi sırasıyla eşya nasıl paketlenmeli açıklamasına geçmeden İzmir evden eve nakliyat firmamızın bu konudaki titiz çalışmalarını incelemek için https://www.atasunnakliyat.com.tr/ sitemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. 

Başta parça eşya taşıma olmak üzere komple evinizi taşımak istiyorsanız ve bütün toparlama size aitse sırasıyla bir taşınma planı yapmakta fayda var. Şimdi bu plan içerisinde hangi detaylar önemli bir ona bakalım.
  1. Eşyaları panik halinde toplamak oldukça yanlış bir hareket. Elinize geçen her koli veya çantaya bir şeyler tıkıştırmak sadece boşaltma anında size yük bindirir. Böyle davranmak yerine her gününüzü veya saatinizi tek bir odayı paketlemeye ayırın. Hem karmaşa oluşmayacak hem de yeni evde yerleşmeniz çok daha hızlı olacaktır.
  2. Eşya toplamaya kullanılmayan eşyalardan başlamak en mantıklısı. Diyelim ki İzmir evden eve nakliyat için bahar aylarını tercih ettiniz. Kullanılmayan en güncel şey nedir bu dönemde? Kuşkusuz, kışlık kıyafet, ayakkabı gibi eşyalarınız, değil mi? O zaman öncelik şimdi ihtiyaç duymayacağınız eşyaların paketlenmesi olmalıdır.
  3. Eşya kolileme işlemine geçerken kırılabilecek, hasar alabilecek özel parçaları ekstra korumaya almakta fayda var. Burada ister kağıt, gazete gibi parçalardan yardım alın isterseniz de şehirler arası nakliyat İzmir firmamızın kullanmış olduğu yumuşak fakat darbeye karşı koruyucu paketleme ürünlerinden tercih edin. Orası size kalmış bir şey fakat rastlege kolilere veya paketlere atılan eşyaların hasar alma oranı çok yüksek unutmayın.
  4. Kolilere işaret koymak hem taşınma anında hangilerinin hassas olduğunu belirtir hem de direkt hangi odanın eşyası ise o odaya alarak ortadaki kabalıktan kurtulmanızı sağlar. Ne işime yarayacak demeyin, bütün eşya yeni evinize girmeye başladığında öyle bir karmaşa yaşanıyor ki bir anda kendinizi kolilerin arasında kaybolmuş hissedebilirsiniz.
  5. Gelelim mobilyalara...Evden eve eşya taşıma konusunda en çok hasarı büyük mobilyalar alır. Keza bu durumda genelde anlaşma sağladığınız İzmir nakliye firmaları arasından işini baştan savma yapanlarla anlaşmanızdan kaynaklıdır. Çünkü profesyonel nakliye firmaları eşyaların hasar alma oranını daha ilk gördüğü anda hesaplar ve hemen marangozlu nakliye işlemlerini başlatarak mobilyaları sökerek paketler. Bu sayede tek bir çizik bile olmadan eşyanız taşınır. Lakin burada eşyalarınızı battaniye, streç film gibi basit yöntemlerle değil; su geçirmeyen, hava almayan ve özel üretim ambalajlama sistemleri ile yaptıklarına dikkat edin. 
  6. Kırılma olasılığı yüksek olan ve genellikle değerli veya değersiz camlardan üretilen eşyaları olduğu gibi paketlemek büyük bir yanlıştır. Bunlar için gazete kağıdı vs de yanlış. Yine darbe almayan, havalı ve patpatlı poşetleri alırsanız büyük kolaylık sağlarsınız. "Benim zamanım yok, bunlarla tek tek uğraşamam" diyorsanız da yapmanız gereken hemen sizlere tüm koşulları sağlayacak firmamıza buradan ulaşmak. Siz taşınmaya karar verin, bırakın gerisini Atasun Nakliyat ailesi halletsin.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması