İzmir Evden Eve Nakliyat ve Püf Noktaları





Yıllardır süregelen taşınma taşınma faaliyetlerinde son 10 yıla şöyle bir bakacak olursanız pek çok şey eskisinden daha kolay, öyle değil mi? Önceleri şehir içi bir nebze katlanılabilir bir külfet iken başka şehirlere taşınmak tam anlamıyla bir kabustu. Şimdilerde ise değişen tek şey; bir noktadan öbürüne ulaşmanın daha kolay olması. Onun dışındaki tüm toparlanma derdi, eşya paketlemesi ve onlarca firma arasından en doğrusunu seçmeye çalışmak yine aynı külfeti doğuruyor. İşte bu yüzden İzmir evden eve nakliyat ve püf noktaları için sizler için bir kılavuz derledik.

  1. Evden eve nakliyat İzmir ve çevresinden olacaksa ilk yapılması gereken burada faaliyet gösteren kurumsal firmalarla teker teker irtibata geçilmesi olmalıdır.
  2. Ücretsiz ekspertiz hizmetinden sonra en memnun kaldığınız fiyatı veren nakliye firması ile hemen bir sözleşme imzalayın. Bu sözleşme sonrasında sizlere garanti vermelerini sağlayan sigortalı nakliyat işlemlerinin başlatılmasını isteyin.
  3. Sırada eşyaların toparlanması var. Eğer firmadan böyle bir hizmet alacaksanız işiniz daha kolay çünkü siz sadece kişisel eşyalarınızı topluyorsunuz. Lakin böyle bir hizmet istemediyseniz; bütün eşyalarınızı sırasıyla odalara ayırarak toplayın ve her kolinin üzerine hangi odaya taşınacağını mutlaka belirtin.
  4. Büyük eşyaları ister evden eve asansörlü taşıyacak olun, isterseniz de elde taşıma yapılacak olsun; mutlaka marangozlu nakliye yapılması gereklidir. Bu işlemler eşyaların zarar almasını önlemek için yapılır. İşinin ehli bir ekip bütün büyük eşyalarınızı sökerek özel paketler ile korumaya almalıdır.
  5. Beyaz eşyalarınızın ve aşırı hassas eşyalrınızın ambalajlanmasına özel üretim sıvı geçirmeyen ve dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı paketleme elemanlarının kullanıldığından emin olun. Evden eve nakliyat firmamız burada patpatlı, yurt dışı üretimli özel ambalajları tercih eder. 
  6. Taşıma size verilen gün ve saatlerde gerçekleşir ve yeni evinize taşınan tüm sökümü yapılan mobilyalar aynı ekip tarafından montajlanarak ilk haline getirilir.
  7. Bundan sonrası ise oldukça kolay. Keza bütün kolilerinizi oda oda ayırarak kodladığınız için yerleşmek her zamankinden daha kolay olacaktır. 


Pek çok detayın bulunduğu evden eve taşınma veya şehirler arası evden eve nakliyat için hemen işin uzmanı firmamız ile iletişime gereken sizlere verilecek olan hizmetlerin detaylarını öğrenebilirsiniz. Üstelik bahar indirimlerini kaçırmadan, çok uygun fiyatlara evinizi taşıtabilirsiniz.















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması