Şehirler Arası Asansörlü Evden Eve Taşıma


Özellikle son günlerde yaşanan iş değişiklikleri kişilerin bir yerden diğer noktaya taşınmasını zorunlu hale getirdi. Hal böyle olunca yeni iş stresine bir de yeni ev arayışı, toplanma derdi ve güvenilir nakliye hizmeti sunan firmayı bulmak da eklenince yükünüz iyice artmış olabilir. "Ne yapacağım ben şimdi, hangi birine yetişeceğim?" diye paniklemeden hemen İzmir şehirler arası evden eve nakliyat firmamıza ulaşabilirsiniz.


Bütçenize uygun, profesyonel ve sigortalı nakliyat hizmetinin öncüsü olan firmamız Atasun Nakliyat ile ister şehir içi isterseniz de şehirler arası ev taşımanın kolaylığını sonuna kadar hissedin. 


Peki, nedir firmamızın size sunduğu imkanlar, diğer İzmir nakliye firmalarından farkımız nedir öğrenmek isterseniz buyurun hemen açıklayalım. 
  •  Ücretsiz ekspertiz hizmetimizle eşyanın miktarı, alınacağı - teslim edileceği konum ve eşya hassasiyetini birebir görüp öyle fiyat veriyoruz. Bu hizmeti sizlere sunma amacımız en ufak eşyanızı bile görerek hassasiyetine göre taşınma planının yapılmasını sağlamaktır. 
  • Sadece ev taşıma için üretilen, patpatlı yapısı ile eşyaların hasar almasının tamamen engelleyen ambalajlar ile bütün mobilyalarınızı kaplıyoruz. Bu sayede kendini başarılı nakliyeci zanneden kişi veya firmalara farkımızı belirtiyoruz. Öyle derme çatma örtüler, battaniyeler veya çöp poşetleri ile eşya taşınmaz!
  • Büyük mobilyaların teker teker sökümü, ambalajlanması ve yeni evinizde sil baştan montajının gerçekleştirilmesi için sıradan kişiler değil, alanında deneyimli ekibin sağladığı marangozlu nakliye hizmetini ekstra bir ücret ödemeden alabiliyorsunuz.
  • Özellikle yüksek katlardan eşya taşıtmak isteyenlerin imdadına koşan asansörlü nakliye hizmetimiz ile hem eşyalara hem eve hem de komşularınıza rahatsızlık vermeden taşınmanın en güvenli alternatifini sunuyor. Burada kullandığımız asansörler farklı tiplerden oluşuyor ve sizin binanıza en uygun olanı ile hizmet sağlıyoruz.
  • Büyük sorun haline gelen kıyafetlerinize özel hazırlanan dolaplar ile taşıma imkanının  yaratılması. Bundan sonra taşınırken arayacağınız tek firma olma garantisi ile yanınızdayız. 
  • Şehirlerarası nakliyatın olmazsa olmazlarından kabul edilen sigortalı nakliyat hizmetimiz ile bir üst katınıza dahi taşınacak olsanız en küçük eşyanızdan en büyüğüne sigorta kapsamına alınır ki bu durumda müşterilerimizi olası zararlardan koruyup, güven ortamının devamlılığı için çok önemlidir.
Daha fazlası ve merak ettikleriniz için hemen ofisimize gelip bir kahvemizi içebilirsiniz. Sizi ağırlamaktan Atasun Nakliyat ailesi olarak fazlasıyla memnun oluruz. 

Yorumlar

  1. Sorunsuz, çözüm odaklı ve profesyonel ev taşıma isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Atasun Nakliyat, kendini nakliyeci olarak tanıtan ve sizi her koşulda mağdur edenlere inat yıllardır aynı prensip ve çalışma disiplini ile evden eve nakliyatın yönünü değiştirmeye devam ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı işler diliyoruz...

    kayseri evden eve nakliyat Kayseri Takubiya Nakliyat firması olarak evinizin balkonuna kuracağımız modüler asansörlü taşımacılık sistemimizle merdiveninizin dar ya da alçak olması sorun olmaktan çıkıyor. Bu sistemle eşyalarınızı direk balkondan nakliye aracına getirerek, hiçbir zarar görmeden taşınmasını sağlıyoruz. 15. kata kadar ulaşabilen asansör sistemimizle verdiğimiz daha hızlı ve daha güvenilir olan bu taşınma hizmetinin ismini Kayseri Asansörlü Nakliyat olarak adlandırıyoruz.

    YanıtlaSil
  3. hizmet ofis tasimaciligi - Ofisiniz,mi taşınacak güvenecek bi firmamı arıyorsunuz doğru yerdesiniz sizde ofis eşyalarınızı bize emanet edin paketleme yapalım demonte edelim taşıyalım gittiği yerde kurum ve dizaynını yapalım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması