İzmir’in En Güvenilir Ev Taşıma Firması



Ege bölgesinden gösterdiği başarılı nakliye faaliyetleri ile İzmir’in en güvenilir ev taşıma firması olan Atasun Nakliyat sayesinde dilediğiniz an dilediğiniz koşullarda ev taşımanın çok kolay olduğunu sizlerde deneyimleyebilirsiniz.Hem de bütçenizi sarsmayacak uygun fiyatlar ile.



Yılların tecrübesi ile sunduğu kaliteli hizmetlerinden söz ettiren firmamız ile tanışmak için henüz çok geç değil. Daha önce başınıza gelen kötü taşınma olaylarının bir daha tekrarlanmaması için, bu işi elinde belgeleri ile yürüten ve son derece titiz çalışan bir İzmir ev taşıma firması arıyorsanız; buradan en doğru firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Bizi İzmir’in en başarı ve güvenilir nakliye firması yapan noktaları merak ediyorsanız hemen açıklayalım.

  •  Hem ev hem de ofis nakliyesi için ilk verilen hizmetimiz ücretsiz ekspertiz olur. Bu hizmeti verme nedenimiz; eşyalarınızı görmeden, nasıl taşınması gerektiğine karar vermeden yanıltıcı fiyatlarla iş yapılmasını önlemektir.
  • Sigortalı ev taşıma hizmetinin öncülerinden biri olarak, bir üst kata bile taşınsanız sorgusuz sualsiz eşyalarınızı sigortalama ile koruma altına alıyoruz. Bu sayede olası herhangi bir durumda müşterilerimizin üzülmesini önlüyoruz.
  • Logolu firma araçları ve logolu iş kıyafetleri kullanan ekip, iş disiplininin ne olduğu bilen ve verilen işi en ince ayrıntılarına kadar planlayan bir ekipten oluşur.
  • Eşyalar sıradan örtüler, battaniyeler gibi derme çatma yöntemlerle değil, özel üretim su geçirmeyen ve hasarı önleyen patpatlı poşetlere alınır. Bu sayede ister elde taşıma isterseniz de asansörlü nakliyat tercih etmiş olun hasarınız her zaman % 0 olarak kalacaktır.
  •   Sökümü ve montajı yapılacak tüm işlemler için sadece bu işte profesyonelleşmiş olan marangozlu nakliye ekibimiz ile iş başına geçiyoruz. Bu sayede tüm büyük eşyalar taşınma için parçalara ayrılıp yeni evinizde yeniden eski haline getiriliyor.
  • Hem şehirler arası hem de şehir içi ev nakliyesi için şaşmaz adresiniz Atasun Nakliyat ile yüz yüze görüşmek, verilen hizmetleri birebir birinci ağızdan dinlemek için en kısa sürede bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması