Nakliye Firması Neye Göre Seçilmelidir?

Bundan önceki yıllarda, çok değil en fazla 10 yıl öncesine giderseniz; ev taşımak başlı başına bir sorundu. Sayıca az olan nakliye firmaları istediği gibi elindeki kozu kullanıyor ve şartlarını sizlere bir şekilde kabul ettiriyordu. Lakin son teknolojik gelişmeler göz önüne alındığında, artan nüfus ve bir yerden öbürüne taşınmanın neredeyse zorunlu hale geldiği günümüzde evden eve nakliyat artık oldukça basit.
Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna ister ev isterseniz de ofisinizi taşıyın; artık tek yapmanız gereken bir telefon aracılığı ile sektörününü en iyi ev taşıma firmasını bulmak. Peki, bu kadar çok nakliyecinin olması sizin için büyük bir handikap değil mi? Nereden bileceksiniz karşınızdakinin gerçek bir nakliyeci olup olmadığı ya da sizin beklentinizi karşılayabilecek imkanlara sahip mi?
İşte, böyle anlarda bir nakliye firmasında arayacağınız özellikleri sizler için listelersek;

  1. Yetki belgeleri bulunmayan ve taşıma sözleşmesi düzenlemeyen kişilere itimat etmemelisiniz. Özellikle de büyük risk taşıyan şehirler arası evden eve nakliyat konusunda normalden çok daha dikkatli olmalısınız.
  2. Bir firmanın kurumsal olup olmadığını ilk bakışta anlamanıza yardımcı olan şey; kurumsal kimliğini hem taşıma araçları hem de ekibine yansıtmasıdır. Firmanın logosunu taşımayan araçlar ve size güven vermeyen ekip ile gelen kişilere itimat etmemenizde fayda var.
  3. Artık bütün kurumsal nakliye firmalarının olmazsa olmazlarından biri sigortadır. Eşyanızı korumak adına yapılan bu işlem sayesinde en küçük bir hasarda bile zararınız karşılanır. Fakat işini baştan savma yöntemler ile yürüten sözde nakliyeciler size sigortalı nakliyat hizmetini sunamaz. 
  4. Hem kadının hem de erkeğin aktif olarak çalışma hayatında bulunduğu günümüzde, nakliye hizmetinde çığır açmak isteyen firmalar, size eşyanızı toplatmaz. Hem işten gel hem aile ile ilgilen hem de bir taraftan toparlanmaya çalış derdine son veren kurumsal nakliye şirketleri bütün eşyalarınızı (özel kıyafetler hariç) teker teker toplar, koliler ve taşınmaya hazır hale getirir.
  5. Kurumsallığı elden bırakmayan hiç bir nakliye firması battaniye, örtü ya da streç gibi dayanıksız malzemeler ile eşyalarınızı korumaya almaz. Özel üretim, eşyayı komple saran ve asla su almayan paketler kullanır.
  6. Büyük eşyaları tek parça halinde taşımaya çalışmak büyük hasarlara sebebiyet verdiği için her kurumsal nakliye firması marangozlu nakliye hizmetini devreye sokar. Bu sayede tüm eşyalarınızın montaj ve de - montajları ücretsiz olarak işinin ehli marangozlar tarafından yapılır.
Daha pek çok detayı bünyesinde barından İzmir evden eve nakliyat hakkında merak ettiklerinizi ofisimize gelerek veya müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Unutmayın ki, çözüm ortağınız olarak her koşulda firmamız çalışanları ile yanınızdayız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması