Asansörlü Evden Eve Nakliyat


Son yılların en popüler taşıma çeşitlerinden biri olan asansörlü evden eve nakliyat diğer taşıma türlerine göre daha zahmetsiz ve daha hızlı sonuçlar almanızda oldukça etkili. Pek çok kişinin güvenli görmediği ya da fiyatından dolayı fazlasıyla çekindiği asansörlü ev ve ofis taşıma için merak edilenleri sizler için derledik.
Öncelikle hemen belirtelim ki 15 yıllık tecrübemiz ile kurulduğumuz ilk günden bu yana teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri adım adım takip ediyoruz. Başta İzmir eşya taşıma olmak üzere şehirler arası nakliyat ve depolama faaliyetlerimiz ile her sorunda müşterilerimizin yanındayız. Hemen şimdi kolaylıkla alabileceğiniz evden eve asansörlü nakliyat için bilinmeyen ya da bilinip de yanlış olan algıları teker teker listelersek;

  • İzmir Asansörlü ev taşıma için illaki yüksek katlarda oturmanız gerekmez. İkinci kattan itibaren 21.katlara kadar hizmet verebilen asansörlerimiz ile hem ev hem de ofis eşyanızı kolayca taşıtmanız mümkün.
  • Güvenlik açısından kafanıza pek çok soru takılabilir lakin bu işi yıllardır yapan İzmir kurumsal nakliye firmaları ilk olarak can sonra da mal güvenliği için bakımı yapılmayan, yetkili kişinin kullanmadığı ve gerekli koruma tedbirleri almadan bu işe asla kalkışmaz. O neden asansör ile eşya taşıtmak istiyorsanız anlaşmak istediğiniz İzmir nakliye firmasının yetki belgeleri ve bu işi nasıl yapıp yapmadığını mutlaka ama mutlaka araştırın. 
  • Elde yapılan taşımalarda bina içi, daire içi ve büyük eşyalar genellikle hasar görür. Keza birde dar merdiven boşlukları, genişliği yetersiz odalar ve kapılar nedeni ile bu hasarı kaçınılmaz kılan durumlardan kiralık asansör sayesinde kurtulmanız mümkün. Uygun olan cam ve balkonlardan alınan ve yine aynı yöntemle yeni eve taşınan eşyalarında hasar oranı sıfırlanır.
  • Zaman açısından diğer taşımalara göre daha profesyonel olan asansörlü nakliyat ile elde taşımaya göre daha hızlı sonuçlar alırsınız. Üstelik paketleme ve mobilya sökümleri asansör ağırlığına göre yapıldığı için sadece taşıtma değil ek hizmetleri de almış olursunuz. 
  • Son olarak da fiyat konusuna değinirsek; evden eve nakliyat için verilen fiyatlardan en fazla 100 - 300 TL arasında bir değişim ile alınabilen asansörlü ev taşıma için yetkili firmadan bilgi ve fiyat almadan hemen karar vermeyin deriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması