Bornova Evden Eve Nakliyat


Bornova evden eve nakliyat firmamız ile ev ve ofis taşımanın kolaylığına erişmek artık sandığınızdan çok daha kolay. 15 yıllık tecrübeyi, son sistem teknolojik asansörler ile birleştiren firmamız sayesinde güvenli, sorunsuz ve uygun fiyatlara taşınmanız mümkün.

Özellikle son yıllarda istekten öte bir zorunluluk haline gelmeye başlayan asansörlü ev taşıma imkanlarını dilediğiniz katlar arasında sağlayabiliyoruz. 21.katlara kadar uzanan son sistem asansörlerimiz sayesinde herhangi bir kuşkuya mahal vermeden ister evinizi isterseniz de ofisinizi taşıyabiliyoruz. 

Giderek artan trafiği, yoğun nüfusu ile sık taşınma gözlenen İzmir Bornova evden eve nakliyat faaliyetlerinizde firmamız ile iş yapmak isterseniz alabileceğiniz hizmetleri sizler için bir kez daha derleyelim.
  1. İlk aşamada ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri ile görüşerek evinize eksper çağırabilirsiniz. Bu hizmet tamamen ücret alınmadan yapılır ve kesinlikle gelen kişi ile bir anlaşma zorunluluğunuz bulunmuyor. Böylelikle eşyanın nasıl taşınması gerektiğine dair daha detaylı bilgi alabilir ve İzmir Bornova nakliye fiyatları hakkında detaylı görüşme sağlayabilirsiniz.
  2. Beyaz eşya ve mobilya gibi hasar almaya çok müsait eşyaların ambalajlanması tamamen firmamıza aittir. Bu ambalajlar yurt dışından ithal edilmiş olup sıvı geçirmeyen, hava ile teması kesen ve darbe almasını önleyecek malzemelerden oluşur. Bu sayede evinizde paketlenen eşya, yeni evinize sanki hiç taşınma olmamış gibi ulaşır.
  3. Özellikle bina içi, daire içi veya çevreye rahatsızlık veren ev taşıma faaliyetlerinden uzak duran firmamız ile marangozlu nakliye imkanına da ulaşıyorsunuz. Mobilyalar işinin ehli marangoz ekibi tarafından sökülüp paketlenir ve yeni evinizde aynı ekip tarafından yeniden kurulum gerçekleştirilerek, dilediğiniz alana yerleştirilir.
  4. Yeni eşyalar veya henüz taksitleri bitmeyen mobilyaları için endişelenen müşterilerimizi göz önünde bulundurarak; bütün ev ve ofis taşımalarımızda hemen devreye sigortalı nakliyat prosedürlerini sokuyoruz. Bu sayede eşyanız garanti altına alınıyor ve herhangi bir olası sorunda bile zararınız firmamız tarafından karşılanıyor.
  5. Çalışan kişiler veya çocuklu aileler için büyük kolaylık sağlayan ekibimiz ekstradan mutfak eşyası ve süs eşyalarınızı da toplayabilir. Bu durumlarda genellikle ekip ücreti nakliye içerisine dahil edilir ve size çantanızı alıp yeni evinize geçmek kalır. Üstelik elbiseleriniz için bile özel dolaplar kullanılıyor.
Hizmetlerin devamı ve merak ettiklerinizi firmamızı arayarak öğrenebilir, ev ve ofis taşıma için İzmir kurumsal nakliyat firması olan Atasun Nakliyat'tan teklif alabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması