Evden Eve Sorunsuz Nakliyat


Evden eve sorunsuz nakliyat isteyenlerin tercihi Atasun Nakliyat ile sizlerde dilediğiniz yerden hayal ettiğiniz yere kolayca taşınabilirsiniz. Hem ev hem de ofis taşımacılığı faaliyetlerini yürüten firmamız ile bahar kampanyalarından faydalanarak taşınmak artık çok kolay.
15 yıllık tecrübeyi profesyonel bir ekip ve son sistem teknolojik aletlerle birleştiren firmamızdan İzmir evden eve nakliyat fiyatı almak için tek yapmanız gereken buradan bizlerle iletişime geçmek. Siz isteklerinizi iletin gerisini firmamıza bırakın.
Eski yıllara oranla çok daha kolay yürütülen İzmir evden eve nakliyatlarda asansörlü taşımacılığı bir ilke edindik. üstelik kaçıncı katta olduğunuzu hiç dert etmeden. Bu hizmetlerden faydalanmak için hemen evinize bir ücretsiz ekspertiz çağırabilir ve ev taşımanın hangi koşullarda yürütülmesi gerektiğini netleştirebilirsiniz. Firmamızdan alacağınız asansörlü ev taşıma hizmetinin yanında sizlere vaat edilen ekstra hizmetleri hemen listeleyelim.

  • Anlaşma şartı bulunmadan ve kesinlikle ücret ödemeden eksper hizmetinden faydalanmak,
  • Beyaz eşyalarınızı ve mobilyalarınızı yurt dışından getirilen özel taşıma ambalajları ile taşıtmak. Bu ambalajlar sıvı geçirmez ve hava ile teması kesen yapıdadır. O nedenle gönül rahatlığı ile hasar almadan eşyalarınızın nakliyesini üstleniyoruz.
  • Mobilyaların bina içi, daire içi veya kendisine zarar gelmesini önlemek adına başlattığımız marangozlu nakliye sayesinde bütün söküm ve montajınızın tamamlanması. Üstelik ekstradan bir ücret ödemeden, hem de yeni evinizde yeniden montajının yapılıp teslim edilmesi koşulu ile.
  • Taşıma sözleşmesi ile işlemleri resmiyet altına alıp, sigortalı nakliyat faaliyetiyle bütün mobilyalarınızı korumaya alma. Bu sayede olası hasar durumlarından hem hukuki haklarınızı arayabilir hem de zararınızın firma tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz. 
  • İzmir eşya depoları için uygun fiyatlardan aylık veya yıllık olarak depo kiralayabilir, dilediğiniz an dilediğiniz zaman eşyalarınızı aynı güven ve kalitede teslim almak.
  • Şehirler arası nakliyatta sağlanan hizmetlerin aynısını İzmir şehirler arası nakliyat hizmetleriyle de alma imkanlarından yararlanmak. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evden Eve Kaliteli Taşımanın İzmir'de ki Adresi

Şehirler Arası Ev ve Ofis Taşıma

En iyi Buca Nakliye Firması